dimarts, 21 d’abril del 2009

Els ous dins es niu

Quan els tarongers començen a treure flor un cop ens hem menjat totes ses taronges... aprofiten els ocells per fer-ne d'ells el seu cau. Tota una obra d'ingenieria de la natura!



EXIF: Pentax K10D - Sigma18-200mm DC - 18mm - f/9.5 - 1/10sec - ISO100 Flash

5 comentaris:

  1. Molt xula. M'agrada s'encuadre i es contrast amb es color verd, amén dels ous, que pareix que han quedat ben enfocats (m'agradaria poder veurer-la més grossa).

    ResponElimina
  2. Oooooooostras tio com m'agrada aquesta fotillo, deu ser per sa linea d'ombra que separa al niu de lo verd, M'agrada m'agrada, no trob peros.

    ResponElimina
  3. Hola, me gustan mucho tus fotos, enhorabuena y ánimo.

    ResponElimina
  4. Me alegro de que te gusten, muchas gracias, seguiré intentando mejorar con vuestra ayuda!!!
    Saludos!

    ResponElimina
  5. Gracis al.lots, va ser un moment fugaç, màgic, feia dies que havia vist el niu buit i amig construir, li vaig fer una foto sense rellevància, però ahir vaig veure un ocell sortint de per aquelles branques i vaig pensar... que bonic ha de ser néixer entre ses branques d'un taronger florint amb aquella olor de azahar.. (sempre i quant siguis un ocell i no un pardal de 50Kg, jeje). M'alegro que vos hagi agradat ja que sa postura per fer-la va ser molt complicada i per cert no ho he possat però vaig haver d'emprar flash ja que no hi havia gaire llum.

    ResponElimina