dilluns, 8 de juny del 2009

De flors i murs

EXIF: Pentax K10D - Sigma18-200mm DC - 34mm - f/4.5 - 1/30sec - ISO100


La mà de l'home aixeca murs, mentres la natura s'hi arronsa...


La sensació de que l temps s'atura hom l'ha sentida alguna vegada, a mi m'ha passat sovint i sembla com si fos un missatge encriptat per tal que aprenguem a considerar cada moment com a especialment especial, important i únic.

Feim moltes coses al final del dia, però a vegades son tantes que arribam a perdre'n la noció, el sentit, la motivació i la percepció dels efectes que aquestes coses ténen.

Aixecam murs per tenir cases, al temps que ens privam de la llum del sol que d'aquell costat ens saludava... i llavors... llavors hem d'obrir finestres per veure al altra banda... el sol i la serra...

2 comentaris:

  1. Hola compi. Sa foto la veig un poc tancada respecte a s'enquadre. I també no veig bé es balanç de blancs... em dona la impressió que necessita un poc més de temperatura de color (si la vares tirar en RAW té solució). En quant a la flor en si, crec que t'ha quedat bastant bé de foco... tal vegada amb un poquet més de saturació quedaria millor.

    ResponElimina
  2. Si sa veritat és que dóna joc per retocar alguns punts, miraré en tenir més temps de fer el que proposes mem que tal. Gràcies!!!

    ResponElimina