diumenge, 2 d’agost del 2009

Plomes i bromera

EXIF: Pentax K10D - Sigma18-200mm DC - 200mm - f/6.5 - 1/350sec - ISO100


EXIF: Pentax K10D - Sigma18-200mm DC - 200mm - f/6.5 - 1/350sec - ISO100

2 comentaris:

  1. Com diria en "Jack el destripador"... Vamos por partes:

    - Sa primera: no m'agrada la gavina que ha quedat en primer terme desenfocada, ja que romp la composició totalment. També necessitaria un poc més d'aire a l'esquerra, cap a on mira la gavina "protagonista". El que si que m'agrada es el fet de donar molt de mar-

    - Sa segona: no m'agrada la composició de la toma. Com la primera, necessita més aire a l'esquerra. La bolla rosa tampoc ajuda gaire, ja que s'en du molt de protagonisme.

    Com a comentari general, dir que es nota molt que són "recortes", amb la consegüent pèrdua de qualitat.

    ResponElimina
  2. Mem Jack, vamos por partes, jejeje:

    1ª.- opino com tu sobre la gavina emprenyosa del mig, segueix essent la meva assignatura pendent (entre d'altres) la d'aconseguir una major profunditat de camp, la intenció era que sortíssin les dues ben enfocades. I sobre el retall també t'he de donar la raó ja que no hi havia cap motiu aparent per fer-lo de fet la fotografia original lúnica "pega" de composició que tenia era que el motiu me va quedar massa centrat.

    2ª.- el "joc" d'aquest retall està en que la gavina està mirant com a de "cua d'ull" i el que pretenia amb el retall era accentuar aquest fet per donar a entendre que mira cap enrera com a vigilant-me. Si que és vera que el bollot desvia l'atenció.

    Gràcies igualment pels encertats comentaris!! Saps que els valor molt!! Mem si poc a poc vaig rectificant aquestes coses tan simples!!!

    ResponElimina