diumenge, 6 de setembre del 2009

Agafa't fort a la vida



EXIF: Pentax K10D - Sigma 105mm DG Macro EX - 105mm - f/5.6 - 1/30 - ISO100





Agafa't-hi ben fort, no la deixis escapar, és el major valor i el millor regal, dona'm la mà i anem-la a investigar tots junts, té racons recòndits, té molta mar i molta muntanya, i l'aire encara és net en alguns indrets, encara ets a temps a veure el gel com es fon ràpidament (cada cop fa més calor...), agafa la vida i disfruta-la és tota per tú, fes-ne d'ella quelcom que et doni allò que tots anomenam felicitat i que sovint ens perdem pel camí a l'hora de buscar-la. Si mai veus que les teves passes no van cap allà on tu vols, detura el pas! Pensa, medita, enraona i sent, sobretot sent!! I llavors en haver-te trobat mira al teu voltant i repren la marxa convençut i segur amb força i coratge cap el pròxim objectiu, cap a la próxima aturada, cap al segúent moment feliç... i recorda: compta amb nosaltres!!! Fem camí junts!!!



5 comentaris:

  1. Bonissima foto Miquel, t'haure de demanar consells a l'hora de fer fotos.
    Estas fet un crak, tens unes fotos bonisimas.
    Un abraçada

    ResponElimina
  2. Que va tio no és per tant, jo t'he de demanar consells a tu!! Sa veritat és que m'està costant avesar-me a aquest objectiu, pel tema de la profunditat de camp, si t'hi fixes a les fotos que he penjat en les entrades anteriors, hi ha zones molt ben enfocades i d'altres que es van difuminant, sobretot les que están fetes a 2.8, és una espècie de dilema, a 2.8 et queden amb una lluminositat espectacular, però per contrapartida tens molt poca PDC. en fin aniré fent tira tira. Avui estic especialment content pel teu comentari i per les visites que he rebut que han estat moltes i de molts variats països, moltes gràcies per comentar-els. Mos veim aviat!!!

    ResponElimina
  3. Homo, quan mes petit sigui es número des diafragma menos PDC tindras i al reves, quan mes gros sigui es numero des diafragma mes nitido sortira tot.
    Si lo fas a 2,8 entrara mes llum pero sortira borros tot menos lo que enfoques, i si el posas a f.22, per dir algo, menos llum entrara pero sortira tot nitido.

    ResponElimina
  4. Molt bona foto Miquel. Veig que aquest nou objectiu comença a treure fum!! Increible el nivell de detall que s'aconsegueix (fixau-vos amb els pels de la ma).

    I el poema, sense comentaris. M'ha arribat a sa "patata". Ets un crack!!

    ResponElimina
  5. Gràcies Biel, aquí si que he de dir que la foto té un desenfoque fet a posta en el perímetre per tal de resaltar en el centre tot el que son els dits i les mans. M'agrada que t'hagi agradat el poema. Algo es mou dins meu...

    ResponElimina