dilluns, 14 de setembre del 2009

Formigues fent maig


EXIF: Pentax K10D - Sigma 105mm DG Macro EX - 105mm - f/9.5 - 1/30 - ISO400 - No Flash

4 comentaris:

  1. Benvolgut amic:
    Respecte al que em demanes és absolutament legal fer ús de Goear perquè tu no t'apropies de res. Encara que hi ha maneres de baixar-se un goear, teòricament és impossible, només és HTML compartit online. Una altra cosa és baixar-se temes en MP3 d'un altre lloc. Gràcies pels teus comentaris i ànim fotopoeta!

    ResponElimina
  2. Idò moltes gràcies per la teva explicació i que sàpigues que a partir d'ara ets un referent meu a favoritos ja que m'ha agradat molt la teva feina i com no la idea de poder insertar música al costat d'una fotografia. Qualsevol cosa en que et pugui ajudar ja ho saps!!!

    ResponElimina
  3. Bon enquadre el d'aquesta foto. Però crec que hi falta un poc de definició (al manco desde el monitor de la feina...). Tal vegada sigui pel retall que l'hi has fet per reencuadrar-la, o bé per haver tirat a 1/30. Per tirar a 105mm es una velocitat bastant baixa, i encara que l'estabilitzador de la càmara faci la seva feina, pensa que les formigues es segueixen moguent durant l'exposició.

    ResponElimina
  4. Si Biel, tens raó son unes punyeteres, no aturen de moure's, però realment és culpa meva està tirada "al vuelo" i com tu dius és normal que sortís falta de definició. Ara et puc assegurar que era un manjar el que s'estàven cruspint, carnota bona de sa torrada del dia anterior, jejeje.

    ResponElimina