dilluns, 14 de setembre del 2009

La mosca

EXIF: Pentax K10D - Sigma 105mm DG Macro EX - 105mm - f/3.5 - 1/30 - ISO100 - No Flash
Virada a blanc i negre

2 comentaris:

  1. Uep companyero. Hem sap greu, però no m'agrada gens aquesta. L'enquadre no és el més apropiat i no aconsegueixo veure cap zona de la mosca enfocada... clar que a F3.5 i a la distància que deguéres fer la foto és completament normal.

    El virat a B/N crec que es apropiat per aquestes fotos de natura.

    Ànims!!

    ResponElimina
  2. Ei no t'en sàpiga, aquí he vengut a aprendre i amb ses travelades s'apren!
    Personalment considero que vaig escollir la millor composició possible tenint en compte on estava la mosca, les pareds del voltant i d'altres impediments (pràcticament no tenia gaire més opcions per agafar-ho d'un altre angle). Vaig decidir enquadrar-la així com per donar la idea de que venc d'algun lloc per aturar-me a reflexionar davant del buit, i ara puc decidir botar o no botar, però no sé el que m'espera més envant perque no ho veig, però tenc ales per volar i dirigir el meu vol cap on més m'interessi un cop enlaire. Igual amb l'explicació s'enten el que buscava transmetre, m'interessava més que és vés el caminoi rera la mosca que no pas el "futur" el davant.

    I per altra banda tens raó que m'hi vaig atracar massa, vamos que literalment estava al damunt de la mosca, me sorpren que no sortís volant, jejeje.

    Moltes gràcies per comentar-la i per les teves aportacions, saps que les tenc molt en compte tot i que no ho demostri, jejeje!!

    ResponElimina