dilluns, 28 de desembre del 2009

2010: Un any de nous projectes!!

No m'he pogut resistir a escriure-vos unes paraules a tots aquells que heu anat passant per dir la vostra, per veure com veig el món a través de la fotografía i les paraules, a tots voltros en primer lloc GRÀCIES!!! Gràcies per dedicar part del vostre temps a guaitar en aquest petit racó del món, on m'atreveixo a mostrar-vos les meves fotografíes i els meus comentaris, gràcies per transmetre'm amb els vostres comentaris i crítiques els vostres coneixements i consells, gràcies al cap i a la fi per esser a l'altre costat del monitor i rebre allò que he intentat transmetre, gràcies a tots per compartir i opinar.

No m'he pogut resistir a, d'alguna manera, tancar aquest any com si d'un primer cicle es tractés, tenc noves idees pel cap, nous projectes, noves fites i per sobre d'elles una en general, la de millorar molt en qüestió de fotografía, i per això confio en tots vosaltres, estic convençut que tard o prest o aniré aconseguint. Així doncs em comprometo a seguir amb aquest blog, al meu ritme i amb forçes renovades gràcies a aquestes 2000 visites en 8 mesos.

A tots voltros una forta abraçada, i desitjar-vos un Feliç 2010 plè de fotografíes, de bones fotografíes i de millors moments, aquestes estones que semblen robades al temps, aquestes estones compartides quan fas la foto, quan l'edites, quan la penjes, quan te la comenten,... Molts d'anys a tots desde Mallorca!!!

3 comentaris:

  1. Amen companyero! N'estic ben segur que milloraràs. Esper estar al teu costat per poder veurer-ho.

    Fins aviat i molts d'anys a tothom!

    ResponElimina
  2. A mi em tindràs aquí de ben segur :) M'encanten les teves fotos i venir-te a visitar!!! Un Molt Bon Any 2MIL10 amic Miquel, gràcies per tot i un fort petó mediterrani!!

    ResponElimina
  3. El mateix vos dic als dos, aquí estaré i com no intentant millorar de mica en mica!!!!

    ResponElimina