diumenge, 13 de desembre del 2009

3ª KDD Fotogràfica "Serra de Tramuntana" -Formentor-

Ja era hora de que aconseguisim fer la tercera quedada fotogràfica, feia temps que no sortíem a afotar una bona estona i avui tot i que el temps no acompanyava, ho hem fet!!!

Del que estic més orgullós és no tant ses fotos com de la resistència a l'aigua marina que ha demostrat (per ara) sa meva estimada Pentax K10D després de ser literalment engolit per una ona gegantina!!!

Gràcies Biel i Nando per una jornada tan guay!!!

Aquí començo a deixar una mostra del que ha donat de si, no poso dates exif per ara potser en les entrades posteriors ho faci, el tractament que duen és tan sols un poc de photshop per accentuar la majestuositat del cel de núvols que ens cobria.




De Formentor blog


De Formentor blog



De Formentor blog


De Formentor blog


De Formentor blog


De Formentor blog


De Formentor blog


De Formentor blog


De Formentor blog

7 comentaris:

  1. Eeeeiiii Miqueleeet!!! Llevant sa punyetera plutja, va ser un dia de p. madre. Per jo crec en part que varem tenir sort del mal temps, per que ses fotos que varem fer i les que has posat tu per aqui, si no hagues nuvols no tendrien sa força que tenen.
    Aquest gran angular que tens es una pasada.

    ResponElimina
  2. Tens raó Nan, va estar de conya que fes mal temps, tan sols la pluja ens hagués pogut respectar un poc més i deixar-nos unes estones lliures per disparar un raig més de fotos. I per rematar... es dinarillo!!! Podem anar posant data per fer sa próxima!

    I en quant al gran angular realment és una canya, ara només falta que hagi resistit es "chapuzón" d'aigüa marina!!

    ResponElimina
  3. unes fotos fantàstiques i un cel meravellós!
    enhorabona!

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies elur, realment la natura és majestuosa tan en la seva presència com en la seva manifestació i diumenge ens ho va demostrar.

    ResponElimina
  5. M'encanten els dies núvols per fer fotos. La llum, els contrastos...
    I amb aquest paisatges que teniu...! Quina enveja!

    Felicitats per les fotos! són genials!

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies Barbollaire, però estic convençut veient les teves fotografies que els paissatges que teniu per allà no ténen desperdici!! I com bé dius, els contrastos, les ombres, les clarors, els reflexos,... ummm un día núvol ho té tot!!!

    ResponElimina
  7. A la fi he trobat un moment! No tenc perdó! Una jornada impressionant, tant per les fotos com per la companyia.

    Vegent les teves fotos i comparant-les amb les meves, veig el joc que dona aquest gran angular... si senyor! En general, m'agrada el processat que els hi has donat, encara que en algunes hi apareixen massa "halos" pel meu gust (ja saps que sóc tiquismiquis... jejeje).

    També m'agrada especialment la perspectiva aconseguida a la segona foto.

    Bones fotos crack!

    ResponElimina