dilluns, 14 de desembre del 2009

HDR Formentor

De Safata de càrrega

Segon intent d'HDR, poc a poc anirem fent camí...

7 comentaris:

  1. Doncs noi, cada vegada són més precises i precioses les teves fotografies, felicitats i endavant, ho fas de conya!!!!! El lloc, una joia, oi? On és???

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Cris!! Idò sí que ho és una joia, és anant al cap de Formentor, al final de la costa nord de l'illa de Mallorca. Es pot veure a dalt de tot una torre de vigilància del temps dels moros. I com veus el dia "acompanyava". Gràcies!!!

    ResponElimina
  3. Doncs una joia, vaja que si, a veure si algún dia ho puc veure jo mateixa! Bona foto, de debó :)

    ResponElimina
  4. doncs jo de tu no en diria intent. És un hdr magnífic. Una fotassa magnífica!

    ResponElimina
  5. Gràcies elur, aquesta tècnica cada cop m'agrada més però me queda un camí tan llarg... per millorar coses... sovint quan veig les vostres fotos me n'adono i m'il.lusiona un munt, de fet espero que aquest hivern ens regali molts més moments hivernencs per retratar i poder-los compartir. Gràcies!!!

    ResponElimina
  6. Ep! Doncs jo seré la nota discordant... (per variar... si es que, estic agafant una fama... uff). Respecte a l'enquadre res a dir... es collonut. Ara el processat crec que no t'ha quedat gaire bé. Hi ha moltes zones sense detall i un parell de "halos" un poc feos.

    Ho sento. Segur que a la propera et sortirà millor.

    ResponElimina
  7. Jejejeje, de fama res tio, aquí hem vengut a apredre. I en quant al tema HDR, el que faig és totalment autodidacta i vaig tocant la foto fins que m'agrada per algo en especial, conretament en aquesta me va agradar la textura del cel com a de cotó obscur (gràcies al halos que anomenes) i com a autocrítica tan sols hi ha una cosa que no vaig aconseguir deixar tal i com volia que era la mar ja que té massa component rotja. De totes formes pa gustos los colores i en una foto n'hi han un munt, jejejeje!!! Gràcies pels comentaris Bielet!!!

    ResponElimina