dilluns, 21 de desembre del 2009

HDR's de tot color

Me comença a agradar aquesta tècnica, potser per lo difícil que la trobo i més tenint en compte que a mi em sol agradar allò més transgresor en una imatge, fins i tot algúna vegada pot sortir-me una foto "mal feta" i m'enganxa amb un no sé qué especial i no la puc descartar. Per a ami la fotografía son moments, estats d'ànims, emocions, sentiments,...

Aquí vos deixo un grapat d'HDR's de ses darreres proves que he anat fent, com veureu n'hi han de tot color, alguns més bèsties i d'altres més suaus.

De Safata de càrrega

De Safata de càrrega

"Un poble d'ensomni"


De Safata de càrrega
"Atemptat de la mà de l'home contra la natura"


De Safata de càrrega
"La mar bravetjant"

De Safata de càrrega
"Una torre de còmic"

Esper que alguna vos hagi agradat, i de totes formes, no cal dir-ho que les crítiques son sempre ben rebudes, ja que la intenció primera és anar aprenent!!!

Molts d'Anys a tots els que passau per aqui i que tengueu un Feliç 2010!!!

5 comentaris:

  1. La tercera m'ha encantat!!!!!!! Això és el millor anar aprenent, jo amb l'hdr encara no m'hi he posat, però a veure si un dia d'aquests començo!! Feliç Any també per a tu :)

    ResponElimina
  2. Aquestes paraules son de sa meva dona quan ha vist les fotografies i no puc resistir-me a publicar-les, ja que no ho ha pogut fer ella. Gràcies!!!

    Quines virgueries! Em costa dir quina m'agrada més, però en general m'encanta l'efecte d'exagerar els colors. A més, a cada una li has sabut donar un resultat diferent: la segona sembla una postal antiga; la tercera resalta l'obra de l'home sobre la natura, que resta al fon gris, trista i apagada; a la quarta crida l'atenció la fúria i la força dels niguls amenaçants sobre les ones de la mar copejant les roques i a la darrera has aconseguit transmetre la majestuositat de la torre picada que encara aguanta ferma i forta el pas del temps.
    Enhorabona! I molts d'anys també...que el 2010 sigui encara millor que el 2009!!!

    ResponElimina
  3. Magníficas fotografías!!!!
    Un abrazo desde el otro lado del Atlántico...

    ResponElimina
  4. Ei María muchas gracias por pasar, vaya pedazo de abrazo desde tan lejos.... jejeje. Nos iremos visitando!!! Feliz 2010!

    ResponElimina