diumenge, 31 de gener del 2010

Trastejant amb l'HDR

No ho puc evitar aquesta tècnica cada cop m'enganxa més, ho reconec m'he de controlar!!  No hi puc fer més, disfruto fent les fotos, disfruto revelant-les, però com disfruto tractant-les i exagerant-les amb l'HDR. Res us prometo penjar-ne de "normals" algún día d'aquests, mentres, espero les vostres crítiques.. Salut!!!














13 comentaris:

  1. Tienen un aspecto muy pictórico tus HDR. Me gusta sobre todo la útima.
    Un abrazo.
    PD. y si disfrutarias mucho en esos paisajes chinos, son increible

    ResponElimina
  2. Ei justo acabo de incluir dos más, però conincido contigo que la que ha quedado menos mal... es la de la regadera. Gracias por pasar!!! Algún día espero poder viajar...

    ResponElimina
  3. Te quedaron muy guapas. La que más me gustó la del saco en la verja. Las fotos de tu post anterior se salen.
    Saludos.

    ResponElimina
  4. Muchas gracias Álvaro, viniendo de ti es todo un alago!!! Saludos y suerte!!!

    ResponElimina
  5. Miquel: FANTÀSTIQUES!!!!!!!!!!!!!!! Moltes felicitats i un petó gran, quina enveja, totes precioses, bon ull, molt bon ull :)

    ResponElimina
  6. Ei Cris, moltes gràcies, vieg que tu també li estàs donant canya a la Canon eh?? Felicitats a tu també!!!!

    ResponElimina
  7. Un simple "Ei, surt a fer quatre fotos", una estoneta davant l'ordinador i vaja fotos guapes has aconseguit! La millor? COm sempre, una pregunta gairebé impossible de contestar: la del sac, la de la corda, la darrera...qualsevol! Enhorabona!!!

    ResponElimina
  8. Jejeje Gràcies Cris, va ser una estona molt xula, curteta però molt guapa, i poder-la compartir amb tu encara millor, per cert, faré un post avui horabaixa amb les teves que son genials i mereixen ser compartides. Per cert mem quan t'animes amb la K7 jejeje. Besotes!!!

    ResponElimina
  9. Toc, toc! "Se puede"? Segur que m'esperaves amb els braços ben oberts... a que si? Ains companyero. Crec que aviat hauràs de canviar el nom del bloc a "HDRobsessio", jejeje. Totes són molt impactants i quasi semblen més dibuixos que fotografies. Per altra banda, si intent veure les fotos sense el processat HDR, veig tomes amb uns enquadres genials, cercant molt el detall (cosa que m'encanta). M'encantaria veure algunes d'aquests tomes amb un processat més "normal?".

    Et proposo un joc. Passem alguns dels RAW's de les tomes i comparam els processats. Com ho veus? Pot ser divertit...

    Fins aviat amic!

    P.S.: Ja saps que t'estim!

    ResponElimina
  10. Jajajajajaja molt bona Biel, me sembla bé, ara m'hi poso i te'ls passo, estic segur que en faràs d'unes fotos mitjanceres, unes fotos genials, ben "arreglades" amb aquesta tècnica. A més a més he d'admetre que me vaig contenir molt de donar-lis encara en processat més intens, jejeje. Bona idea la de canviar el nom al blog, o potser obrir-ne un altre només per aquest tipus de fotografia. I clar que sí que t'enyorava, ja saps que sempre t'enyor, jajaja però sé que vas de bòlit. Mos veim aviat!!!

    ResponElimina
  11. Te quedó muy linda la serie, realmente los colores son muy atractivos y los encuadres resaltan mucho los objetos fotografiados. Saludos

    ResponElimina