dijous, 11 de febrer del 2010

A fora hi plou i fa fred, a dins... no!!

I és que si tens ganes de fer fotos, no hi han parets que t'aturin, i ahir no ens en faltàven de ganes així que vam començar a jugar amb les gotes dels vidres, amb la llinterna, l'encens.... i això és part del que va sortir. I com no no vaig resistir la tentació de versionar-les...

Image00015

Image00014

Image00013

Image00012

Image00011

Image00010

Image00008

Image00007

Image00006

Image00005

Image00004

Image00003

Image00002

6 comentaris:

  1. I like very much the sharpness and the delicacy of textures, a beautiful serie , creative, that would be fantastic if the rain could be colored like that...
    Beautiful work... kindest regards...

    ResponElimina
  2. Clo, serait formidable s'il pleuvait en couleurs, une couleur un jour un autre jour une autre couleur, je vous remercie beaucoup pour passer et je suis content que vous avez apprécié. À bientôt!

    I hope you understand this google traduction.

    ResponElimina
  3. Molt bé! Bones textures i colors molt agradables. M'agraden molt! Bona feina!

    ResponElimina
  4. Gràcies Biel, sa veritat és que si sa foto original t'ha quedat mínimament bé, després jugar amb el lightroom és realment divertit, almanco per a mi que com bé saps m'agrada experimentar, dur les coses a l'extrem, veure com una mateixa toma pot transmetre tant fred com calor, ànim o desànim, etc... I a més veure després que vos agrada ja no té preu. Tenc moltes ganes de montar el petit estudi per fer pràctiques d'aquestes junts, crec que poden sortir coses prou interessants.

    ResponElimina
  5. Una feina magnífica Miquel, flipant.... i jo que no surto pel fred que tinc, ais, si a casa s'hi pot trobar de tot, pepeta que és una.... Bona feina, de debó, totes precioses, felicitacions un cop més Miquel :) Un petó!

    ResponElimina
  6. Excelente todas ellas,textura y textura,buen trabajo.

    Saludos.

    ResponElimina