divendres, 30 de juliol del 2010

Polèmiques???


L'entrada d'avui no puc evitar que sigui una d'un estil totalment diferent al que vos tenc acostumats, la d'avui no és una entrada neutral perque no ho pot ser per definició. I quina millor manera que suscrivint les paraules de la meva dona, amb les que estic totalment d'acord i a les que trobo que els hi falta el punt irreverent i maleducat que els hi afegiria, però llavors em posaria al seu nivell, al nivell dels analfabets emocionals que només saben fer de "borregos" i seguir tradicions sense ni tan sols replantejar-se-les, conservadors dictatorials sotmesos i abduits per tradicions covards, per tradicions violentes, per tradicions masclistes, per tradicions inútils i per tradicions i costums que qualsevol ment humana mínimament intel.ligent, passaria ràpidament pel filtre del mètode científic per provar la seva ridiculesa i les deixaría com a "allò que érem abans d'evolucionar racionalment".

 

Com comprendreu tot i que m'agrada molt el món de la fotografía, juro i perjuro que mai faré una fotografia de salvatjades com aquesta, abans li llençaré la càmara al cap algún d'aquests covards!!!

No puc escoltar més comentaris dels defensors de les "corridas de toros"!!!! Quin ridícul fan! És que no pensen el que diuen? Clar, com que no tenen arguments raonables fan servir excuses absurdes que no fan més que llevar encara més sentit (per si no en tenien poc) a les "corridas" : "Defensar la llibertat"??? Per ser tú lliure necessites maltractar, fer patir i acabar matant a un animal? I la seva llibertat a ón és? I això no és un raonament egoïsta i absurd? No entenc rès...  (Cristina dixit)

1 comentari:

  1. Jo no sóc ni PRO ni ANTI. Però na cris té "más razón que un santo".

    ResponElimina