dimecres, 29 de desembre del 2010

I per acabar s'any... més fotos d'L.A.

No diré el concert.... no anomenaré les cançons, tan sols me limitaré a descriure breument l'emoció del moment...

.................  efectivament, no es pot expressar amb paraules, s'ha de viure!

Des d'aquí gràcies a aquest grup d'amics per aquest regal de nadal,  per fer tan bona música,  i per transmetre tan bon rollo, només desitjar-lis que aquest 2011 que encetarem en breu sigui clau en la seva carrera musical i que acabin de pegar el bot que es mereixen per mèrits pròpis.




Bones festes a tots!!!!


PER CERT, TOQUEN EL PROPER 29 DE GENER DE 2011 A LA SALA BIKINI DE BARCELONA
ENS HI VEIM!!!!!

2 comentaris:

  1. ...doncs no els conec però semblen bons. Pel que fa les fotos, trobo la serie molt ben acoseguida. Son dificils de fer ja que la llum varia i n'hi ha poca.

    Molt bon treball i bon any nou !!

    ResponElimina
  2. Ei Edu, moltes gràcies per passar i comentar. Home en qüestió de gustos ja es sap no?? com els colors... jejeje però a mi m'agraden molt i estic segur que donaran molt de que parlar en molt poc temps a nivel nacional i... qui sap si més i tot a fora. En quant a les fotos, no valen massa, són les úniques que he pogut recuperar de moltes més, en una sessió difícil, la il.luminació era pèsima per quantitat i per qualitat (un focus vermell i un de taronga i llestos), així doncs... ja em sento satisfaet amb aquests mínims resultats, tot i que la próxima, a Barna, provaré a fer-ho millor.

    Per bon treball per cert, el que fas tu al teu blog que en quant em despisto ja has penjat una altra super fotón! Enhorabona i Bon Any!!!!!!

    ResponElimina