diumenge, 30 de gener del 2011

L.A. a la Sala Bikini de Barcelona Gener 2011

Eren molts els preparatius, molts d'interrogants, sobre si tot sortiria com esperàvem, però de mica en mica tot es va anar col.locant, i la coordinació, el vol, els deplaçaments, l'hotel, la sala, el grup,... tot tot tot va anar a la perfecció. Una disfrutada de concert i una disfrutada de fer fotos, aquí vos en penjo un petit i ràpid exemple ja que están pràcticament sense processar.
Gràcies a tots els que d'una manera o altra ho heu fet possible.
http://www.indyrock.es/grupos/la.html




































14 comentaris:

  1. Unes fotos guapíssimes per a un gran concert! La bona música inspira bones fotos. Tot i que les condicions no eren gens fàcils, has fet un gran reportatge, enhorabona!!! Gràcies, Miquel i gràcies, L.A.! Cris

    ResponElimina
  2. Jajajaja Cris que bóna, sembla que m'hagi fet el comentari a mi mateix, m'has usurpat el perfil. Bueno no passa res, gràcies a tu bombón!!!

    ResponElimina
  3. Miquel, una serie genial! ...i sense necessitat de photoshop! Enhorabona!

    ResponElimina
  4. Jajajajaj!Això es lo que passa quan es comparteix ordenador!
    Han quedat unes fotos genials!m´ agraden totes però se primera i se segona son una passada!!!se nota que hi havia moltes ganes de fer-les!! Finalment podem dir que tot ha sortit rodó.

    ResponElimina
  5. Ei Edu, gràcies, la veritat és que en aquesta ocasió tan sols he emprat el lightroom per virar alguna foto, la resta estàn tal i com sortiren del "forn" jejeje. Gràcies per passar m'alegro que t'agradin.

    Amant dels "berenars", com estàs?? M'alegra veure't per aquí i si a més t'han agradat les fotos molt millor, ja t'en passaré alguna eh??? AIxò sí, a canvi d'un dels teus flamants breakfasts!!!!

    ResponElimina
  6. Bueno, bueno, bueno. A la fi he trobat un moment per passar-me per aquí!

    Crec que et vas adaptar molt bé a les sempre difícils condicions de llum que hi ha als concerts. Destacaria especialment la primera i la segona. I la que per jo és la millor, és la tercera començant d'abaix. No sé perquè, però és la que més m'estira.

    Molt bona feina companyero. Si la que tenim pendent ens surt la meitat de bé que aquesta, ja n'estiré satisfet.

    Fins aviat!!

    ResponElimina
  7. Una tomas fantásticas, originales y bien ejecutadas...Felicidades!!

    Saludos!!

    ResponElimina
  8. Ei Biel estic content que t'agradin i pots estar segur que la sessió que facem sortirà de conya!!!

    Nkg, gracias por pasar, me alegro de que te gusten, la verdad es que no tenía demasiadas opciones de encuadres ni orientación ya que estuve todo el concierto en el "rincón", pero bueno algo se ha salvado. Saludos!!!

    ResponElimina
  9. Hola Miquel, quin tros de reportage que has fet, les mans daurades son una pasada, pero la primera Uffff la trovo genial.

    ResponElimina
  10. Ei Víctor m'afalaga el teu comentari, va ser una de les primeres sessions en les que vaig sortir-ne satisfet. Però queda moooooolt de camí per recórrer. Gràcies!!!!!

    ResponElimina
  11. Excel.lents fotos!! Salut!!

    Francesc, Barcelona

    http://balapertotarreu.blogspot.com

    ResponElimina
  12. Ei Gràcies Francesc, m'alegra que t'agradin!!
    Per cert una disfrutada de bones fotos al teu blog!!! Et segueixo!

    ResponElimina
  13. Beautiful serie Miquel...i love the game between light and dark...the colors are superb...compliments...artistic photos...:o)

    ResponElimina
  14. Clo Hey thank you very much, maybe one day come to take pictures as beautiful as yours. I want to be learning from you all!!

    ResponElimina