dijous, 1 d’octubre del 2009

Orquidea Virada

Realment el 105mm amb el Metz fan una parella inseparable!!!


EXIF: Pentax K10D - Sigma 105mm DG Macro EX - 105mm - f/8 - 1/125 - ISO100-Flash




EXIF: Pentax K10D - Sigma 105mm DG Macro EX - 105mm - f/8 - 1/125 - ISO100-Flash



8 comentaris:

  1. Ostres, m'agrada més en B/N, t'ha quedat preciosa, semblen molinets de vent de joguina.... preciosa, de debó!

    ResponElimina
  2. Ei moltes gràcies Cris, a mí personalment també m'agrada més en blaqnc i negre tot i que quan li lleves el color sembla que li llevis la vida, però en color m'havia quedat un poc fosca. Segurament l'acabi acompanyant d'unes lletres, però no he tengut temps de posar-m'hi. Gràcies!!!

    ResponElimina
  3. Uep. Joe tio. Aquest objectiu teu va molt fi. Les zones que t'han sortit enfocades tenen una nitidessa brutal (no se si la vas tirar amb JPG o RAW, però si fos en JGP, imaginet el que podries treure del RAW).

    Ara bé, la foto no me diu massa. Hi ha massa zones desenfocades (amb aquests diferents plans focals hauries necessitat al manco un F16) i l'enquadre no m'acaba de fer. A part, la foto en color la trobo un poc oscura, i la B&W un poc passada.

    Fins aviat!

    ResponElimina
  4. Ei gracis pels apuntes, prenc nota com sempre i intentaria penjar una versió millorada però ja no té flors la planta, jejeje. ara només té un plànol focal. tens tota sa raó, hauría necessitat una F més alta, però lo que està enfocat és brutal la definició que dona aquest objectiu macro. En fin a seguir millorant. Gràcies!!!

    ResponElimina
  5. bueno, estic al'lusinat de lo que veig.
    tio aixo es molt mes serio de lo que jo amb pensaba. fotos, escrits amb sentiments; be no tenc paraules.pero mha agradad molt veure el teu blog.
    a pasat a als meus favorits del sercador."tornare aviat a entra"
    sempre he vist amb tu un tio admirable.

    ResponElimina
  6. Ei Alex benvingut!!! Això és casa teva, aquí hi trobaràs les meves darreres passes fotogràfiques, i en els links que hi ha a la columna del costat veuràs que també estic a Picassa i al flickr, la idea és que entre els comentaris de tota la gent que hi entra,pugui anar millorant amb la fotografia i que de passada em digueu que trobau dels escrits. Encara no m'hi he posat en serio i son tots improvitzats, però la idea és anar volcant tot el que tenc escrit (que no és poc) associat a alguna fotografia.

    res que m'alegro de que hagis passat i molt més de que a més t'hagi agradat, a més et convido a visitar quan tenguis temps els blogs d'en Biel i d'en Nando, dos companys amb els que anem a fer excursions i quedades fotogràfiques, un és canonista (Canon) l'altre de Sony, o sigui que quan venguis per aquí pots contar que també acceptarem un nikonista com tu, jejeje.
    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  7. Bones!
    Descobrir a través de que em descobreixin un blog interessant no té preu!
    Quina fotassa, tu!
    Seguiré passant!
    Salut i bones fotos!

    ResponElimina
  8. Ei tens raó aquest món dels blogs és molt xulo,i sa veritat és que és molt guapo descobrir un blog com el teu i que a sobre t'agradi el meu, el teu l'he descobert a partir del blog de na Cris (vistxcris). Encantat de que vagis passant i com no de les teves aportacions per tal que vagi millorant un poc en tots els sentits. El mateix et puc dir, aniré passant i comentant-te.
    Salut!!!

    ResponElimina