divendres, 8 de gener del 2010

Virats i HDR's foscos en un dia fosc

De Fotografíes d'en Miquel

VIrat detall del Mercat d'Oviedo (Asturies)

De Fotografíes d'en Miquel

De Fotografíes d'en Miquel

Detall d'una teulada d'un porxo del Parc natural de redes (Asturies) tractada com HDR amb el lightroom.

De Fotografíes d'en Miquel

El mateix arbre que abans però virat en superfosc.

16 comentaris:

  1. uó!! unes fotos magnífiques Miquel, totes totes!! prò aquestes últimes són les que més m'agraden, la teulada en colors és per fer-ne un pòster!!!

    Molt bon any, ple de bones passejades, bona llum, bona vista i sobretot bona companyia!!

    ResponElimina
  2. Ei m'alegro que t'agradin, la veritat és que en dies ccom el d'avui, un ha de recórrer a l'arxiu fotogràfic i els records que ens comporta per tal d'espassar-se les ganes d'afotar. Et desitjo un bon any a tu també en tot!!! Molts d'anys!

    ResponElimina
  3. Coincideixo amb elur.
    Totes són boníssimes, però la teulada en color és, és... bufff!!!

    Grandiosa!

    ;¬)

    ResponElimina
  4. M'alegro de veure't per aquí i que a més t'agradin les fotos, sempre és plaer rebre les vostres visites. Aquesta teulada... té moooolta història a sobre, teules fetes a mà, amb terra de la terra, ambs mans de la terra, i per quedar-se a la terra... ummmm fou un gust poder passejar per aquells indrets, mem si hi puc tornar aviat!!! però ja vos adelanto que aquí a Mallorca no enyoram gaire la neu, ni les muntanyes, aviat vos mostraré el resultat de trescar elles en diés com aquests de pluja, vent i fred, moooolt de fred.

    Una abracada!!!

    ResponElimina
  5. Miguel...I do not speak Spanish but that is the great thing about photography...it knows no language. Your HDR photography is just phenomenal. As you an tell from my blog...HDR is my most used process...I love the effects of it. Thanks you so much for visiting and I will be back to see y our photos.

    Dan Felstead

    ResponElimina
  6. Miquel unes fotos genials, sa veritat és que va ser un viatje preciós, mem quan el podem tornar a repetir! Una bessada! Cris

    ResponElimina
  7. Dan: Thank you very much for your visit and comment, I'm sure that I have a lot of thinks to learn from your work. I will try it hard!!! Good luck!!

    ResponElimina
  8. Miguel, excelentes estas imágenes (perdón que escriba solo castellano, no conozco otro idioma, muy buenos los efectos logrados, la del árbol particularmente me gusta mucho la luz que tiene y los contrastes.
    Gracias por pasar por mi blog y me alegro haber transmitido algo con la imagen del piano, es justo lo que me provocó al verlo ahí solo, sin nadie sentado haciéndolo sonar.
    Saludos

    ResponElimina
  9. Muchas gracias Mariana, un placer compartir las fotos con vosotros, y no hay problema alguno con el idioma, la fotografia es un idioma universal, almenos así como yo la entiendo. Saludos!

    ResponElimina
  10. Felicidades Miquel, excelente muestra fotográfica y excelente el tratamiento digital.

    Un saludo,

    José Manuel

    ResponElimina
  11. Muchas gracias por pasar y comentar. En breve te visito.

    Saludos!!!!

    ResponElimina
  12. Una feina excel·lent, cada vegada més i més bona.... la teulada espectacular :) Felicitats i un petó!!

    ResponElimina
  13. Ei Cris, sa veritat és que si que hi ha hagut feina en el processament per ajustar nivells, etc... però la recompensa està en les vostres paraules. M'alegro que vos agradi, gràcies per comentar-les!!!

    ResponElimina
  14. Me fascina la textura de las tejas en esta serie. Fantásticas imágenes! Un saludo

    ResponElimina
  15. Bueno definitivamente veo que a casi todos os ha gustado más la foto de las tejas. Y la verdad es que daban mucho juego. Gracias por tu visita y comentarios, me empujan a seguir buscando "la foto". Por cierto preciosa tu últioma foto de Hong Kong, ir a tu blog és como ir de viaje!!

    ResponElimina
  16. Mol interes-santes aquestes fotografies amb el teu permís et seguiré

    ResponElimina