dimecres, 20 de gener del 2010

Nevada de Cap d'Any a Mallorca

Despedim el 2009 i rebem el 2010 i mentres cau la neu a sobre les muntanyes de Mallorca. Qui diu que Mallorca només és una illa de sol i platja, és que no la coneix en absolut i per demostrar-ho basta endinsar-se una mica en les nostres estimades muntanyes per trobar-se coses com les que vos mostro a continuació.

Fou improvitzat totalment, -ei gent diuen que farà neu, vos fa si quedam demà per pujar a Es Teix i feim un raig de fotos??.... i fet!!!

He de dir que estic orgullós del petit equip fotogràfic que tenc...ja que va aguantar pluja, fred, vent i neu!!

I per acabar només comentar que processant les fotos m'he sentit agradablement atret per una certa dominant blava a la neu i al cel que m'ha fascinat tant... que no he pogut més que publicar-les així, els entesos de fotografía que em perdonin, però al cap i a la fi penso que per gustos els colors, no???

Esper que igualment vos agradin.

Salut!!



































16 comentaris:

  1. Vaja fotos guapes que vareu fer! Com tú dius " a Mallorca també tenim neu" i la Serra nevada és un paisatge molt guapo. A més, tú has sabut trobar detalls curiosos que en foto t'han quedat una passada, com és el cas de la segona i la darrera foto...m'encanten! L'efecte i contrast de llums, ombres i lluentors de la darrera sembla un decorat. La cinquena amb aquests núvols foscos al cel del fons en contrast amb el sol d'on estàveu també m'agrada molt. Enhorabona!! (Cristina)

    ResponElimina
  2. Great! Gran dia, grans fotos! Basta pegar una telefonada per repetir-ho ;-)

    ResponElimina
  3. Ostres Vicenç, quina alegria veure't per aquí!! Jejeje si que va estar bé i a més és la millor manera de fer-ho, improvitzant!!! Com veus surts a una de les fotos, esper que no cobris drets d'imatge, jajajaja!!!

    ResponElimina
  4. preciosas fotos ...ahora ya te sigo
    saludos
    Marina

    ResponElimina
  5. enveja punyetera és el que sento en aquest moment!
    quina preciositat i quin privilegi!!!!
    una abraçada!

    ResponElimina
  6. Muchas gracias Marina, encantado de que te gusten, esta es tu casa!!

    Elur, jajajaja qué bona!!! Aquí la veritat és que vivim la neu de forma molt diferent, ja que és veritat que no abunda durant tot l'any i clar, quan apareix és una gran festa, un gran canvi i com no... una ocasió inmillorable per redescobrir tots els paissatges que tant coneixem però coberts de neu. Per cert neu-elur, elur-neu no??? Jejeje Gràcies per passar m'alegro que t'agradin!!!!

    ResponElimina
  7. Igual que aquí Miquel, abans quan l'hivern era hivern al poble hi nevava, ja fa anys però que l'hivern és una mena de pantomima i no sé perquè la gent vol sol tot l'any... l'any passat va nevar però no vaig poder-la disfrutar gens, entre setmana s'ha de treballar, aquest any més del mateix.
    I sí, elur és neu i jo em dic Neus i vaig néixer un gener blanc de neu i gèlid, tal com haurien de ser tots els geners de tota la vida ;)
    Agradar-me? tinc ganes de robar-te la primera i la quinta, són meravelloses!!!! però clar... si em diuen 'on les has fetes?' no sabré què dir! jejeje

    ResponElimina
  8. Per cert Cristina, moltes gràcies per les teves paraules, me reconforta veure que el temps que m'allunyo de voltros per fer fotografies està mínimament ben invertit, però no saps com enyoro tenir-te al meu costat compartint camins i caminades, cels i muntanyes, ja fris de que hi tornem!!! Una abraçada!!!

    ResponElimina
  9. Very nice work, especially the use of the dark sky with the white snow, well done!

    ResponElimina
  10. Thank you Glen, it was difficult for me to take this photos and work with them. I will try to make it better next time. See you soon!

    ResponElimina
  11. Unes fotos pel record. Què bé que us munteu!

    ResponElimina
  12. Ei Josep benvingut, passa passa però abriga't, que avui fa fred per aquí, fa un fred de neu!!! Jejeje, he trobat molt difícil el tractament posterior de les fotos a la neu, a sobre duia el filtre polaritzador posat al gran angular i encara no li tenc agafat el punt i menys amb els llums que hi ha en un dia així... mem si torna a nevar i puc practicar un poc més. Ens ho montam així com podem però he de reconeixer que aquest cop ens vam sortir i sinó mirau aquest altre link... no té desperdici. Gràcies per passar Josep les teves visites soon un honor per a mi!!
    http://ermasset.blogspot.com/2010/sa-tramuntana-de-blanc.html

    ResponElimina
  13. Si es que no té desperdici l'illa que tenim, ehh? Va ser una jornada collonuda, i personalment, estic contentíssim d'haver-la disfrutat amb vosaltres.

    Sempre és molt complicat fotografiar la neu i emprar un balanç de blancs apropiat. Com tu dius, "pa gustos los colores". A mi no m'acaba de fer la dominant blava a algunes de les fotos, però si et puc dir que m'ENCANTEN la segona foto (impressionant el detall de l'arbre totalment gelat) i la cinquena, on el contrast del cel i la neu es fantàstic.

    Molt bona feina amic! Ets un crack!

    ResponElimina
  14. Ei Biel, ja t'enyorava, moltes gràcies per passar, sabia que no t'agradaría la dominant blava tan exagerada, jejeje, però estic comtent que en la resta d'aspectes més o manco t'agradin, saps que confio molt en el teu criteri. I com tu dius, vaja illa!!! I vaja jamón!!!! Jejejeje

    ResponElimina
  15. Miguel...

    he dado con tu espacio... y me has sorprendido por la bella creatividad de tus enfoques artísticos!!!

    preciosos!!

    me quedo cerquita... y vuelvo!!!

    que tengas un bello fin de semana!!
    hermosos días!!

    beso!!!

    ResponElimina
  16. Bienvenida Úrsula, y gracias por tus comentarios que me animan a seguir adelante. Encantado de que vayas pasando y comentando mis fotos. Y ahora me voy de paseo por tu espacio. Saludos!!

    ResponElimina