dimecres, 17 de febrer del 2010

Macro de Llagost

Feia estona que no tornava a provar de fer algún macro, i el bon amic estava allà esperant a que li fessin una sessió de fotos i clar... no era qüestió de fer-lo esperar.

Collage2010-02-17

6 comentaris:

  1. I tant!!
    Aquestes coses no es poden deixar perdre!

    I ell posa com un professional!!! X¬DDDD

    Fantàstiques!

    ResponElimina
  2. Magnificent macro photo... details on the grasshopper are perfected....
    And the composition is very successful...
    Great work...
    byebye...:o)

    ResponElimina
  3. Barbolaire, moltes gràcies, la veritat és que el fet de viure al camp és un luxe per aquestes coses!! Moltes gràcies!!!

    Clo, thanks a lot for your comment, the composition could be better, I will try it next time!! Thanks!!!!

    ResponElimina
  4. Miquel, quina sèrie més ben parida, sembla en pepito Grillo, un muntatge original, i un model realment preciós, felicitats un cop més, uns macros de pelicula :) Petons i bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  5. Jajajajaja!! Que bó!! Ja l'hi deus haver posat nom, no?? Crec que s'ho mereix. T'han quedat amb molt bona nitidessa. També m'agrada especialment el bokeh aconseguit a la foto que està a la banda dreta-inferior, amb el fons verd.

    Fins aviat!

    P.S.: Veig que et vaig fer ganes amb el tema del collage...

    ResponElimina
  6. Ei Cris tot i que es sembla a Pepito grillo, realment es diu Flipy, té dos anys i és molt solitari i de tant en tant passa per casa a veure com va tot, surto a fora li faig una sessió de fotos i s'en va, segurament a l'estiu tornarà a menjar raïm del parral, jejeje Gràcies per passar!!!

    Biel, el que comentes del bokeh, ja m'ho diràs quan te les passi en màxima qualitat, és flipant veure els pèls que té es bitxo, sa forma de sa mandíbula, ses cames,.... una canya i amb el trípode nou ni te cuento un gust fer-li fotos. I el tema dels collage depen de per quines fotos m'agrada i per altres no tant... però sí me feres ganes jajajaja!

    ResponElimina